Smažené žampiony

Smažené žampiony patří mezi minutková jídla. Můžete si je dát jak k obědu, tak k večeři. Podávejte s bramborovou přílohou.

Postup
  1. Žampiony dle potřeby očistíme a omyjeme. Mouku smícháme se solí. Žampiony obalujeme v trojobalu (mouka, rozšlehané vejce, strouhanka). Smažíme v pánvi s dostatečným množstvím oleje dozlatova. Hotové žampiony klademe na ubrousek, aby vysály přebytečnou mastnotu. Podáváme s bramborovou přílohou.
Ingredience
řepkového oleje na smažení
1 lžíčka soli
4 lžíce hladké mouky
5 lžíc strouhanky
2-3 ks vejce
500 g žampiónů
Galerie
Autor
Eva
18. 10. 2016

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.