Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka je výborná a oceníte ji především v zimě, když člověk potřebuje zahřát. Polévky jsou výborný zdroj tekutin a zároveň zasytí. Frankfurtská polévka je snadná, vyzkoušejte náš recept.

Postup
  1. Na másle si v hrnci orestujeme nakrájenou cibuli. Poté přidáme červenou papriku, kterou rychle orestujme, aby nám nezhořkla a zasypeme lžící mouky. Následně zalijeme vývarem a občasně promícháváme. Asi po 30 minutách vaření přidáme na kostičky nakrájené brambory. A opět vaříme cca 30 minut, abychom měli brambory měkké. Jako poslední přidáváme párky, které jsme si nakrájeli na kolečka. Přidáme prolisovaný česnek a ochutíme solí, pepřem.
Ingredience
3 stroužky česneku
sůl, pepř
1 lžíce hladké mouky
3 lžičky sladké mleté papriky
3 páry párků
1 ks cibule
2 lžíce másla
4 ks brambor
1,5 l vývaru
Galerie
Autor
Eva
08. 12. 2016

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.