Syrovátkový chléb z domácí pekárny

Krásně měkký syrovátkový chléb, který si připravíme jednoduše v domácí pekárně. V tomto receptu můžeme zužitkovat zbylou syrovátku, která nám odkapala při přípravě domácí lučiny. Určitě si pochutnáte.

Postup
  1. Do pekárny dáme nejdříve suroviny tekuté a poté sypké. Program: základní, Stupeň propečení kůrky: tmavý, Velikost: střední
Ingredience
1,5 lžičky sušeného droždí
2 lžičky cukru
200 g špaldové mouky
360 g hladké mouky
1 lžička kmínu v celku
1 lžička mletého kmínu
2 lžičky octu
2 lžičky oleje (olivového nebo řepkového)
2 lžičky soli
150 ml vody
200 ml syrovátky (lze využít z odkapané domácí lučiny)
Galerie
Autor
Eva
20. 01. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.