Tortilla s kuřecím masem a zeleninou

Jednoduché a svěží jídlo jako je tortilla s kuřecím masem a zeleninou. Připravit si ji můžete jak k obědu tak i k večeři. Zeleninu můžete využít jakou najdete v lednici a doplnit oblíbeným dresingem.

Postup
  1. Ledový salát obereme na listy, které omyjeme a natrháme na menší kousky. Mrkev očistíme a nakrájíme na drobné nudličky. Okurku s rajčetem nakrájíme na jemná kolečka. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, dáme do mísy a přidáme sójovou omáčku, 1 lžíci oleje a trochu osolíme. Je lepší když se maso nechá hodinu odležet v lednici, ale není nutné. Na pánev dáme maso, které orestujeme ze všech stran. Na druhé pánvi či kontraktním grilu si rozehřejeme placku tortilly, aby se s ní dobře pracovalo. Tortillu potřeme dresingem, dáme část zeleniny, část masa a zavineme.
Ingredience
1 lžíce oleje
dresing: 1 zakysaná smetana, 2 stroužky česneku
1/2 ks salátové okurky
1 ks mrkve
1 ks ledového salátu
2 ks čerstvých rajčat
2 lžíce sojové omáčky
400 g kuřecích prsou
4 ks tortill ( my jsme použili v receptu s přídavkem celozrnné mouky)
Galerie
Autor
Eva
23. 01. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.