Rybičková pomazánka

Jemná rybičková pomazánka je vhodná jak na čerstvé pečivo k snídani či večeři, tak i na chlebíčky či jednohubky. Ocení ji především děti, ale chutnat bude zaručeně i Vám. Jelikož receptů na pomazánky není nikdy dost. A je zaručeně nejlepší si je připravit doma.

Postup
  1. Sardinky slijeme z nálevu a dáme do mísy, přidáme lučinu, sýr, plnotučnou hořčici a cibuli nakrájenou nadrobno. Osolíme a opepříme. Vše rozmixujeme tyčovým mixérem. Dáme do lednice vychladit. Podáváme na libovolném pečivu a zdobíme nasekanou jarní cibulkou.
Ingredience
1 ks jarní cibulky na ozdobu
sůl, pepř
2 trojúhelníčky taveného sýru
100 g přírodní lučiny
1 lžíce plnotučné hořčice
1 ks menší cibule
1 balení sardinek ve vlastní šťávě (nebo v oleji)
Galerie
Autor
Eva
08. 02. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.
Průměrné hodnocení: 5
Počet hlasů: 1

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.
Sandra Nová 10:57 07. 03. 2017

Hledala jsem nějaký recept na Rybičkovou pomazánku bez vajec a ta Vaše je bezkonkurenčně nejlepší. Krásně se roztírá a je jemná. Jen místo klasické cibule jsem dala jarní cibulku a bylo to také opravdu výborné.