Těstovinový salát

Lehký těstovinový salát oceníme především v teplých letních měsících, kdy nás příjemně osvěží a přitom zasytí. Není na něm nic složitého a můžeme využít zeleninu, která se nachází v našich lednicích. Těstovinový salát můžeme podávat i jako přílohu.

Postup
  1. Těstoviny si uvaříme podle návodu. Červenou, žlutou papriku a salátovou okurku nakrájíme na kostičky. Těstoviny dáme do větší mísy a přidáme nakrájenou zeleninu. Kukuřici si slijeme z nálevu a přidáme těstovinám. Osolíme, opepříme a přidáme jogurt + majonézu. Nakonec přijde na řadu strouhaný sýr. Všechno společně promícháme a můžeme podávat. Těstovinový salát lze podávat i vychlazený.
Ingredience
150 g strouhaného eidamu
4 lžíce majonézy (lze nahradit zdravější sojanézou či tofunézou)
150 g jogurtu
sůl, pepř
1 ks salátové okurky
1 konzerva kukuřice
1 ks žluté papriky
1 ks červené papriky
1 balení těstovin
Galerie
Autor
Eva
16. 02. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.