Chleba ve vajíčku

Pokud chcete připravit rychlou večeři pro rodinu, tak vyzkoušejte známý chleba ve vajíčku. Využijete tak i krásně starší chleba. Díky vajíčku bude krásně měkký. My ho máme rádi s česnekem a posypaný strouhaným sýrem.

Postup
  1. Vajíčka + prolisovaný česnek + trochu soli a pepře rozšleháme dohromady. Chleba obalujeme z obou stran ve směsi a pokládáme na pánev, kde máme rozpálený olej. Jakmile máme opečenou jednu stranu dozlatova, chleba otočíme. Usmaženou stranu posypeme nastrouhaným sýrem, než se nám dosmaží druhá strana, tak se sýr krásně roztopí.
Ingredience
řepkový olej
sůl, pepř
2 ks prolisovaného česneku
100 g strouhaného sýru (eidam)
2 ks vejce
4 krajíce staršího chleba
Galerie
Autor
Eva
16. 03. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.