Bramborové spirály

Pokud chcete své jídlo ozvláštnit, zkuste vykouzlit efektivní přílohu jakou jsou například bramborové spirálky. Příprava je velmi snadná. Bramborové spirály se hodí jak k masům či bezmasým pokrmům. Lze je konzumovat i samotné s tatarskou omáčkou či oblíbeným dipem.

Postup
  1. Brambory omyjeme a propíchneme špejli středem. Brambory si ořízneme spirálovitě z obou stran. Hotovou bramboru lehce natáhneme. Dáme do trouby na plech vyložený pečícím papírem, potřeme olejem a posypeme oblíbeným kořením. Dáme péct na 170°C cca 25 minut. Hotové spirálky ještě zlehka osolíme.
Ingredience
sůl (lze přidat i jiné koření např. mletou papriku apod.)
olej
4 ks špejlí
4 ks větších brambor
Galerie
Autor
Eva
14. 04. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.