Tapiový puding s lesním ovocem
Zdravý puding
Postup
- SUROVINY: 50 g tapiokových perel 200 ml vody 250 ml kokosového mléka 1,5 lžíce sirupu agáve (nebo trošku víc medu podle chuti) ovoce podle chuti – jahody, maliny, borůvky POSTUP: Tapioku jsem zalila vodou a nechala jsem ji přes noc nabobtnat. Pak jsem ji přelila do kastrůlku, přidala jsem k ní kokosový mlíko, sirup agáve a přivedla jsem k varu. Vařila jsem asi deset minut, dokud pudink krásně nezhoustnul. Hotovej pudink jsem zdobila rozmixovaným smoothie z borůvek a lesních plodů. A rozemletých mandlí. ?
Ingredience
Galerie
Informace
Doba přípravy: 30 min
Počet porcí: 2
Autor
08. 05. 2017
Hodnocení
Pro hlasování musíte být příhlášeni.