Borůvková marmeláda s přídavkem jahod z mrazáku z loňské úrody

Skvělá marmeláda s mraženého ovoce, které zbude po zimě, u nás se první sní.

Postup
  1. Ovoce necháme rozpustit, pak si ho zvážíme, na 1 kg ovoce, přidáme 500 g želirovaciho cukru, já jsem měla 2 a 1/2 kg ovoce a přidala jsem 250 g želirovaciho cukru, protože ovoce z mrazáku je vodnaté, promícháme a vaříme za stálého míchání, až se začne vařit tak povaříme asi 4 minuty, plníme ještě za horka do čistých lahviček a otočíme vzhůru dnem a necháme vychladnout, uchováváme ve špíži
Ingredience
1 kg ovoce 500 g želirovaciho c Trochu želirovaciho cukru na přidání
Galerie
Informace
Doba přípravy: 40 minut min
Počet porcí: Nedá se přesně určit
Autor
16. 06. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.