Vafle s tuňákem

Slané vafle? Ano i ty jsou velmi chutné. Každý má představu pouze sladkých vaflí a přitom se ochuzuje o kouzlo slaných vaflí. S tuňákem a cibulkou se těsto krásně doplňuje. Určitě si pochutnáte.

Postup
  1. Smícháme zvlášť sypké suroviny a tekuté. A poté všechno dohromady. Těsto necháme odležet asi 5 minut. Poté rozehřejeme vaflovač a vlijeme dostatečné množství těsta. Opékáme několik minut dozlatova.
  2. Tuňáka slijeme ze šťávy či oleje a přidáme nakrájenou jarní cibulku, petrželku, sůl, pepř, olej a citronovou šťávu. Promícháme a podáváme s hotovými teplými vaflemi.
Ingredience
špetka soli
Směs s tuňákem: 300g konzervy tuňáka, 4 ks jarní cibulky, 1 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, trocha petrželky, šťáva z půlky citrónu
2 lžíce petřeželky
2 lžíce másla
1 ks vejce
1 hrnek mléka
špetku soli
1 a1/2 lžičky kypřícího prášku
1 a 1/4 hrnku hladké mouky
Galerie
Autor
Eva
14. 07. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.