Nejlepší chleba z domácí pekárny

Připravit chleba v domácí pekárně, aby se vyrovnal tomu z trouby? Prý to není možné? Ale ano, díky našemu osvědčenému receptu se Vám zaručeně povede a už jiný nebudete chtít připravovat. Podíl mouky si můžete různě měnit podle toho, kterou zrovna máte doma. Výborný chléb je z mouky grahamové či žitné.

Postup
  1. Všechny suroviny dáme do domácí pekárny, dáme od tekutých po sypké. Zapneme program: základní, velikost: větší, propečení kůrky: tmavý.
Ingredience
1 lžička cukru
1/2 kostky droždí
330 ml vlažné vody (lze použít i podmáslí)=doporučujeme!
1,5 lžíčky soli
2 lžíce oleje (olivového nebo řepkového)
1 lžička octu
250 g hladké mouky
300 g grahamové mouky
Galerie
Autor
Eva
25. 07. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.