Jablečná přesnídávka

Kdo by nemiloval přesnídávky. Jelikož tím, že jsem letos porodila holčičku a chci ji dopřát jen to nejlepší, jsem začala uvažovat nad tím jak připravit přesnídávky bez zbytečných konzervantu, cukru, pudinku či jiného zahuštování. Nejlepší jsou přece jen jablka, hrušky, švestky a jiné ovoce. Není potřeba zbytečně přidávat jiné suroviny.

Postup
  1. Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme do hrnce a přilijeme trochu vody. Přiklopíme a necháme dusit doměkka. Občas zkontrolujeme, aby se nám nepřipálili. Poté jablka rozmixujeme tyčovým mixérem. Dáme ještě horké do umytých skleniček. Zavíčkujeme a dáme sterilizovat na 90°C cca 20 minut. Poté je otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Ingredience
umyté skleničky
trochu vody
2 kg jablek
Galerie
Autor
Eva
16. 08. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.