Jablečno hrušková přesnídávka

Základní postup jsme si už řekli u jablečné přesnídávky, a teď se nám fantazii meze nekladou. Můžeme různě kombinovat podle chuti a dostupnosti ovoce či zeleniny. Výborné nezahuštěné přesnídávky. Nám nejvíc teda chutná kombinace jablek a hrušek. Proto jsme si je předpřipravili do zásoby.

Postup
  1. Jablka a hrušky si oloupeme a zbavíme jadřinců. Nakrájíme na kostičky. Dáme do hrnce společně s trochou vody. Necháme dusit. Jakmile máme ovoce měkké, rozmixujeme tyčovým mixérem a dáme do čistých skleniček. Zavíčkujeme a dáme sterilizovat na 90°C na 20 minut. Poté otočíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Ingredience
trochu vody na podlití
umyté skleničky
1 kg hrušek
2 kg jablek
Galerie
Autor
Eva
16. 08. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.