Tvarohové koblížky

Tvarohové koblížky jsou krásně nadýchané a rozplývají se na jazyku. Hotové koblížky můžeme obalovat ve skořicovém či vanilkovém cukru. Fantazii se meze nekladou. Tvarohové koblížky se hodí jak na snídani, svačinku či večeři. Malí i velcí strávníci je určitě ocení.

Postup
  1. Ze všech ingrediencí kromě oleje, vypracujeme hladké těsto. V hlubší pánvi si rozpálíme olej a pomocí lžic vkládáme kousky těsta. Smažíme dozlatova z obou stran. Hotové koblížky sypeme moučkovým cukrem nebo obalujeme ve skořicovém či vanilkovém cukru.
Ingredience
špetka soli
olej na smažení
1 ks prášek do pečiva
1 ks vanilkového cukru
2 lžíce mléka
4 ks vajec
250 g hladké mouky
250 g polotučného tvarohu
Galerie
Autor
Eva
17. 08. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.