Vafle z kukuřičné mouky

Lehkost těchto vaflí Vás překvapí. Jsou výborné, dobré a pokud jej doplníte ovocem získáte výbornou snídani, kterou si zamilují zejména děti. Doporučuji připravit z dvojité dávky u jedné vafle rozhodně nezůstanete.

Postup
  1. Všechny suroviny smícháme dohromady a necháme uležet v lednici. Poté přiměřené množství těsta vlijeme do rozpáleného vaflovače a dáme péct. Podáváme s ovocem a přelité sirupem či medem. Lze podávat také s jogurtem apod.
Ingredience
1 zarovnaná lžička kypřícího prášku
1 lžíce medu
40 g hladké mouky
60 g hladké kukuřičné mouky
1 ks vejce
50 ml řepkového oleje
150 ml kefíru či acidofilního mléka
Galerie
Autor
Eva
14. 09. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.