Smažený patizon

Patizon je velmi zdravé a plné vitamínů. Obsahují velmi málo kalorií. Patizon podporuje trávení, působí močopudně a přitom mají velmi pozitivní vliv na náš kardiovaskulární systém. Patizony se hodí jak do koláčů, buchet, polévek či různých příloh. Této zeleniny máme plné zahrady a proto si pojďte s námi připravit klasiku, která se neomrzí. Hotové řízky z patizonu podáváme s bramborovou přílohou a nebo pouze se zeleninovým salátem.

Postup
  1. Patizon oloupeme a nakrájíme na plátky. Všechno osolíme a necháme vypotit. Patizon osušíme a obalíme v trojobalu. Dáme do rozpálené oleje a smažíme dozlatova z obou stran. Hotové řízky dáme na papírový ubrousek a necháme, aby vysál přebytečný tuk.
Ingredience
olej na smažení
sůl
hladkou mouku, vejce, strouhanku na obalení
1 větší patizon
Galerie
Autor
Eva
16. 10. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.