Šlehačkové cukroví

Šlehačka je opravdu výbornou ingrediencí do vánočního cukroví. Díky ní je cukroví krásně jemné a na jazyku se opravdu rozpadá. Hotové cukroví ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru. Určitě si je připravte nejen o Vánocích.

Postup
  1. 600 g hladké mouky, 1 kostka másla, 1 žloutek, 1 kelímek šlehačky, 1 vanilkový cukr moučkový cukr na obalení
  2. Veškeré suroviny zpracujeme v těsto, které necháme uležet v lednici. Poté jej vyválíme a vykrajujeme libovolné tvary. Dáme péct do trouby na 160°C. Hotové cukroví ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru.
Ingredience
Galerie
Autor
Eva
27. 10. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.