Těsto na pizzu z domácí pekárny

Není nic jednoduššího než si připravit těsto na pizzu v domácí pekárně. Máme to téměř bez práce a sklidíte zaručeně úspěch. Těsto na pizzu se dá samozřejmě připravit i bez použití domácí pekárny.

Dušená mrkev na másle s vepřovým masem

Dušená mrkev na másle s vepřovým masem je u nás velmi oblíbená. Vše se vaří v jednom hrnci a tím pádem odpadá velká spotřeba nádobí. Mrkev kromě známého beta-karotenu obsahuje i vlákninu. Mrkev je nejlepší připravit tepelně upravenou. Nemusíte se vůbec bát, že by tím ztratila své cenné vitamíny a minerály. Dušenou mrkev na másle a vepřovým masem si dejte s vařenými brambory.

Honzovy buchty recept

Vždycky když slyším honzovy buchty tak se mi vybaví dětství, babička a také pohádky. Přitom připravit si pravé domácí honzovy buchty není zase až tak složité. Určitě se Vám s naší pomocí povedou. Náplň si do honzových buchet můžete připravit jak povidlovou, makovou či tvarohovou. Každý má tu svou oblíbenou.

Pečené kuřecí stehna

Nejlepší jsou jídla, kdy člověk nepotřebuje hromadu hrnců a nádobí. Recept na pečené kuře s rýží je pravdu velmi jednoduchý. Oběd máte připravený během chviličky s minimálním úsilím. Pečené kuře je nejlepší s křupavou kůrkou a díky tomu, že se rýže peče společně s kuřetem získá výbornou chuť.

Vícezrnný chléb z domácí pekárny

Výborný a zdravý vícezrnný chléb, který si jednoduše připravíte pomocí domácí pekárny. Ovšem i pokud pekárnu nevlastníte, není vůbec problém si chléb upéct i doma v troubě.

Čočková pomazánka

Luštěniny jak už obecně známe jsou velmi zdravé a obsahují spoustu vlákniny. Zkusme je nenásilnou formou zařadit do našeho jídelníčku. Čočková pomazánka je opravdu moc dobrá a zpestří Váš jídelníček. Recept na čočkovou pomazánku je opravdu velmi jednoduchý.

Rybičková pomazánka

Jemná rybičková pomazánka je vhodná jak na čerstvé pečivo k snídani či večeři, tak i na chlebíčky či jednohubky. Ocení ji především děti, ale chutnat bude zaručeně i Vám. Jelikož receptů na pomazánky není nikdy dost. A je zaručeně nejlepší si je připravit doma.

Tvarohová buchta na plech

Tvarohová buchta na plech je opravdu moc dobrá. Je krásně vláčná i na druhý den. Příprava je velmi jednoduchá, zvládne ji každý a díky tomu, že je recept hrnkový tak je připravená velmi rychle a to bez zbytečného vážení.

Vepřový guláš top recept

Guláš původně pochází z Maďarska. Oblibu si získal i v našich českých kuchyních. Připravuje se jak z masa vepřového, hovězího či také ze zvěřiny. Základem je, ale dobré kvalitní maso a cibule. Zkuste náš vepřový guláš top recept. A jako přílohu si dopřejte malé bramboráčky.

Segedínský guláš

Segedínský guláš je velmi známý. Připravuje se z vepřového masa, kdy nejčastěji se používá libový bůček či plecko. Jelikož i kysané zelí je velmi zdravé, připravte si tento výborný guláš. Jako přílohu si dopřejte houskový knedlík, ale i s čerstvým chlebem je opravdu výborný. Segedínský guláš neodmyslitelně patří do našich kuchyní. Tak s chutí do toho.