Rybičková pomazánka

Jemná rybičková pomazánka je vhodná jak na čerstvé pečivo k snídani či večeři, tak i na chlebíčky či jednohubky. Ocení ji především děti, ale chutnat bude zaručeně i Vám. Jelikož receptů na pomazánky není nikdy dost. A je zaručeně nejlepší si je připravit doma.

Tvarohová buchta na plech

Tvarohová buchta na plech je opravdu moc dobrá. Je krásně vláčná i na druhý den. Příprava je velmi jednoduchá, zvládne ji každý a díky tomu, že je recept hrnkový tak je připravená velmi rychle a to bez zbytečného vážení.

Vepřový guláš top recept

Guláš původně pochází z Maďarska. Oblibu si získal i v našich českých kuchyních. Připravuje se jak z masa vepřového, hovězího či také ze zvěřiny. Základem je, ale dobré kvalitní maso a cibule. Zkuste náš vepřový guláš top recept. A jako přílohu si dopřejte malé bramboráčky.

Segedínský guláš

Segedínský guláš je velmi známý. Připravuje se z vepřového masa, kdy nejčastěji se používá libový bůček či plecko. Jelikož i kysané zelí je velmi zdravé, připravte si tento výborný guláš. Jako přílohu si dopřejte houskový knedlík, ale i s čerstvým chlebem je opravdu výborný. Segedínský guláš neodmyslitelně patří do našich kuchyní. Tak s chutí do toho.

Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem

Tagliatelle jsou italské těstoviny, které jsou dlouhé a ploché. Podávají se s různými omáčkami. Proto je můžete kombinovat různě podle chuti. Tagliatelle se dají koupit jak chlazené tak i trvanlivé. Záleží, které si vyberete. Náš recept na tagliatelle je velmi rychlý a chutný. Oběd budete mít připraven za chviličku.

Svíčková omáčka

Svíčková omáčka patří mezi českou klasiku na našem stole. Svíčková omáčka se připravuje z kořenové zeleniny a smetany. Omáčka se podává s dobrým hovězím masem a houskovým knedlíkem. Pokud chcete překvapit rodinu slavnostnějším obědem připravte si svíčkovou omáčku podle Našeho receptu. Příprava ač se zdá není složitá.

Tortilla s kuřecím masem a zeleninou

Jednoduché a svěží jídlo jako je tortilla s kuřecím masem a zeleninou. Připravit si ji můžete jak k obědu tak i k večeři. Zeleninu můžete využít jakou najdete v lednici a doplnit oblíbeným dresingem.

Linecký koláč

Vzpomínky na mřížkový linecký koláč mám od babičky (od které mám také recept). Krásně křehké těsto a domácí marmeláda. Vždycky nám ho s láskou připravovala a moc jsme si na něm pochutnali. Proto jsme se rozhodli se s Vámi o tento recept podělit. Určitě nebudete litovat a zpříjemníte si chvíle u kávy či připravíte pro návštěvy. Variant na linecký koláč je mnoho, náš je klasicky s marmeládou. Lze jej také připravit s pudinkem, tvarohem či třeba jablky.

Hovězí vývar

Není nic lepšího než teplý, léčivý domácí hovězí vývar. Vývary patří mezi základ kuchyně a proto pravý hovězí vývar získáme dlouhým a pomalým varem. Dobrý hovězí vývar musí být čirý. Do vývaru můžeme přidat domácí nudle nebo třeba játrové knedlíčky. I když nemáte zkušenosti s přípravou vývaru, ničeho se nebojte. Postupujte podle Našeho receptu a zaručeně u rodiny uspějete.

Kakaové vafle

Pokud nevíte co dobrého si připravit na snídani zkuste právě tyto kakaové vafle. Jsou připraveny rychle a všem určitě budou chutnat. Můžete je podávat s ovocem, jogurte či zakysanou smetanou.