Hermelínová pomazánka

Rychlá hermelínová pomazánka, která nejlépe chutná uleželá. Hermelínová pomazánka se hodí na chlebíčky, jednohubky či jen na pečivo.

Znojemská omáčka

Znojemská omáčka patří mezi českou klasiku. Znojemskou omáčku můžete podávat jak s rýží, tak i s knedlíkem či těstovinami. Omáčka se může připravit jak z vepřového tak i z hovězího masa, záleží podle Vaší chuti.

Křenová omáčka

Křen má mnoho příznivých účinků na Náš organizmus. Má účinky antibiotické a antiseptické. Celkově posiluje Náš organizmus. Proto bychom ho měli občas zařadit i do Naší kuchyně. A to jak ve formě křenové omáčky, tak i různých pomazánek či salátů. Křen je velmi aromatický. Křenová omáčka je jednoduchá na přípravu a můžete ji podávat s houskovým knedlíkem a uzeným masem.

Kuskus

Kuskus je výborný i jako příloha, kdy mnohdy nahrají jak rýži, brambory či jiný druh těstoviny. Výhodou kuskusu je, že se nevaří, a proto jeho příprava je velmi rychlá. Zkuste si obměnit a odlehčit jídelníček.

Kuskus s kuřecím masem

Kuskus s kuřecím masem je výborné hlavní jídlo ať už jako oběd či večeře. Kuskus patří mezi lehké a dietní jídlo.

Kuskus recept

Kuskus je výborná surovina, která má mnohostranné využití. Lze jej podávat jako přílohu či jako hlavní surovinu. Jeho příprava je velmi jednoduchá a cenově dostupná. A co vlastně kuskus je? Kuskus je krupicovitá těstovina vyrobena z tvrdozrnné pšenice. Receptů na kuskus je mnoho, zaručeně si z Naší nabídky vyberete.

Krkovice nejlepší recept

Jelikož do Našeho jídelníčku maso neodmyslitelně patří vyzkoušejte recept na krkovici z vepřového masa. Krkovice nejlepší recept určitě vyzkoušejte.

Sekaná recept

Recept na výbornou sekanou z mletého masa. Lze použít jakýkoliv druh masa. Připravit si domácí sekanou není vůbec těžké a určitě ji zvládnete sami. Naše sekaná je tak dobrá, že už si nikdy nebudete chtít sekanou z obchodu.

Jidáše

Mezi další velikonoční klasiku patří jidáše. Těsto se sladí medem a peče se na Zelený čtvrtek. Těsto na jidáše je kynuté, ale určitě se Vám podle Našeho receptu podaří.

Mazanec

Mazanec je bochánek, který se peče zejména na Velikonoce. Většinou se připravuje z kynutého těsta. Mazanec se pekl tradičně na bílou sobotu. Dnes si můžete připravit mazanec vlastně kdykoliv a to nejen na Velikonoce. Náš recept není z těsta kynutého, ale i tak je moc dobrý. Díky tvarohu je krásně vláčný.