Piškotový beránek

Velikonoční beránek se tradičně peče na Velikonoce. Většinou má tvar beránka, ale může mít i tvar zajíčka či jiného zvířete. Je symbolem skopového masa, které bylo dříve velmi rozšířené a po skončení velikonočního půstu se vyskytovalo hojně na jídelní tabuli. Piškotový beránek je klasika, která nikdy nezklame a zaručeně se podaří.

Kokosový beránek

Vyzkoušejte Náš recept na kokosového beránka. Je výborný a zaručeně Vás nezklame. Je krásně vláčný díky tvarohu.

Beránek recept

Beránek neodmyslitelně patří mezi sladkou pochoutku na velikonočním stole. Receptů existuje nespočet. Všechny Naše recepty jsou odzkoušené, takže se do nich s radostí pusťte.

Tvarohová pomazánka recept

Tvarohová pomazánka je univerzální. Lze ji kombinovat s jakýmikoliv surovinami. Výborná je jen tak samotná s cibulkou a čerstvým pečivem.

Cizrnová pomazánka

Cizrna je velmi levná potravina, kterou již začínáme postupně zařazovat do jídelníčku. Připravte si netradiční cizrnovou pomazánku a překvapte svou návštěvu.

Fazolová pomazánka

Fazolová pomazánka ač Vás může už předem odradit podle názvu je skutečně výborná. Jelikož konzumujeme málo luštěnin je pomazánka výborná alternativa. Určitě Vám zachutná. Fazolová pomazánka patří mezi levné a přitom chutné pomazánky.

Budapešťská pomazánka

Recept na oblíbenou budapešťskou pomazánku s tvarohem či lučinou, kapií a paprikou. Je krásně jemná a výborně se maže na pečivo.

Směs na topinky

Krásně opečený chleba, doplněný výbornou pomazánkou. Naše směs na topinky je jednoduchá a můžete použit vlastně všechno co najdete v lednici. Je variabilní a vždycky chutná.

Česnekovo sýrová pomazánka

Česnekovo sýrová pomazánka je velmi oblíbená ať už na jednohubky či na chlebíčky. Představíme Vám recept, který je mnohem zdravější než klasická. Vyzkoušejte a myslíme, že si pochutnáte.

Pomazánka celerová

Celer ač se to nezdá patří mezi léčivou potravinu. Celer můžeme konzumovat v různých pomazánkách či tepelně upravený. Celer obsahuje mnoho vitamínů a má plno významných účinků na organizmus. Proto bychom se ho neměli bát a zkusme si z něj připravit třeba celerovou pomazánku. Pomazánka celerová je výborná i pod chlebíčky a nebo jen tak na čerstvé pečivo.