Vajičková pomazánka

Není nad to si připravit pravou domácí vajíčkovou pomazánku, která se nikdy nevyrovná kupované. Vajíčková pomazánka je velmi jednoduchá. Pomazánku si můžeme dopřát jak na snídani, tak i na večeři. Výborná je na čerstvém pečivu.

Kuřecí špíz

Kuřecí špíz z kuřecího masa je výborné letní jídlo. Kuřecí špízy podáváme s bramborovou přílohou. Recept můžete kombinovat podle surovin co najdete doma. Výborné jsou s paprikou, cuketou, cibulí či můžeme použit i slaninu a klobásu.

Krutony

Krutony jsou opečené kostičky chleba, veky a rohlíků. Lze dobře využít i starší pečivo. Krutony podáváme k polévkám, např. česnekačce, hrachová polévka apod. , lze ji použit i do salátů.

Fazolová polévka od babičky

Fazolová polévka od babičky příjemně zasytí a díky fazolím obsahuje spoustu vlákniny a vitamínů. Fazolová polévka od babičky Vás pořádně zahřeje. Recept na fazolovou polévku.

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka je výborná a oceníte ji především v zimě, když člověk potřebuje zahřát. Polévky jsou výborný zdroj tekutin a zároveň zasytí. Frankfurtská polévka je snadná, vyzkoušejte náš recept.

Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou je výborná a rychlá polévka. Brokolicová polévka se smetanou je krásně jemná, výborně se hodí na oběd i večeři. Příjemně Vás překvapí chutí.

Hrachová polévka ze žlutého hrachu

Hrachová polévka ze žlutého hrachu patří na naše stoly běžně, nejenom o svátečních chvílích. Někteří si ji dopřávají o štědrovečerní večeři. Je jednoduchá a dostupná. Hrachovou polévku ze žlutého hrachu můžeme podávat s opečenými krutony.

Hrachová polévka

Hrachová polévka patří mezi naší klasické polévky. Přitom recept na hrachovou polévku je velmi jednoduchý. Hrách obsahuje mnoho vitamínů a přitom spoustu prospěšné vlákniny.

Čočka na kyselo recept

Čočka na kyselo může být vašim novoročním obědem. Čočka na kyselo je velmi jednoduchá.

Čočka na kyselo

Čočka na kyselo, rychlý recept, který můžete podávat jak s vajíčkem, párkem, volským okem a hlavně kyselou okurkou.