Brynzová polévka s klobásou
Máte rádi polévky? Zkoušíte rádi něco nového? Tak přesně tato brynzová polévka s klobásou splňuje Vaše požadavky. Je příjemně slaná a chuť brynzy je zároveň neobvyklá. Zkuste doma překvapit rodinu touto polévkou. Úspěch zaručen.
Postup
- Brambory oloupeme, očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a krájíme nadrobno. Klobásu namočíme na chvíli do studené vody a poté oloupeme a nakrájíme na kolečka. Brambory s cibulí a lžičkou kmínu vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou a vaříme doměkka. po 10 minutách vaření přidejte nakrájenou klobásku. Brynzu rozmíchejte s malým množstvím vody z polévky a vlijeme ji do hrnce. Necháme provařit. Polévku vlijeme do talíře a zdobíme pažitkou či petrželkou.
Ingredience
pažitka či petržel na ozdobu
1 lžička celého kmínu
1 větší klobása
2 větší cibule
250 g brynzy
500 g brambor
pažitka či petržel na ozdobu
1 lžička celého kmínu
1 větší klobása
2 větší cibule
250 g brynzy
500 g brambor
Galerie
Autor
Eva
18. 09. 2016
Hodnocení
Pro hlasování musíte být příhlášeni.