Budapešťská pomazánka s lučinou
Odlehčená verze budapešťské pomazánky díky přidané lučiny. Lučinu si můžete připravit také doma (recept najdete na Našich stránkách). Příprava není vůbec těžká a zaručeně si pochutnáte.
Postup
- Červenou papriku nakrájíme na menší kousky. Lučinu dáme do mísy, přidáme papriku, mletou papriku a jarní cibulku nakrájenou na drobné kolečka. Osolíme a podle potřeby přidáme trošku mléka, aby byla krémová konzistence. Když použijete domácí lučinu, není potřeba ředit, je krásně jemná. Mažeme na čerstvé pečivo.
Ingredience
trochu mléka na zředění podle potřeby
sůl
1 svazek jarní cibulky
1/2 lžičky mleté červené papriky
70 g nakládané papriky
300 g lučiny
trochu mléka na zředění podle potřeby
sůl
1 svazek jarní cibulky
1/2 lžičky mleté červené papriky
70 g nakládané papriky
300 g lučiny
Galerie
Autor
Eva
11. 01. 2017
Hodnocení
Pro hlasování musíte být příhlášeni.