Tatarák
Někdo ho miluje a někdo se ho bojí z důvodu nákazy. Ať už je to tak či onak. Pokud si vybereme maso z kvalitních zdrojů nemusíme se obávat. Tatarák je velmi oblíbenou pochoutkou na různých oslavách, svatbách či si ho můžete připravit jen tak sami doma. Receptů na tatarák existuje řada, každý si ji může upravit podle své chuti. Tatarák podáváme s opečenou topinkou a pořádnou dávkou česneku.
Postup
- Cibuli a okurky nakrájíme nadrobno. Do mísy dáme maso, cibuli, okurky, hořčici, žloutky, kečup, mletou papriku, olej. Osolíme a opepříme. Všechno smícháme dohromady. Podáváme s opečenými topinkami, které si předem potíráme česnekem.
Ingredience
2 ks nakládané okurky
1 ks šalotky
oloupané stroužky česneku na topinky
1 lžice oleje
sůl, pepř
1/2 lžičky mleté červené papriky
2 lžička kečupu
2 lžička plnotučné hořčice
2 ks žloutku
800 g pravé hovězí svíčkové
2 ks nakládané okurky
1 ks šalotky
oloupané stroužky česneku na topinky
1 lžice oleje
sůl, pepř
1/2 lžičky mleté červené papriky
2 lžička kečupu
2 lžička plnotučné hořčice
2 ks žloutku
800 g pravé hovězí svíčkové
Galerie
Autor
Eva
17. 01. 2017
Hodnocení
Pro hlasování musíte být příhlášeni.