Tatarák z lososa

Tatarák z lososa je to pravé pro milovníky ryb. Stejně jako klasický tatarák podáváme tatarák z lososa s opečenou topinkou a česnekem.

Postup
  1. Lososa omyjeme a očistíme. Nakrájíme ho nadrobno. Do mísy dáme lososa a jarní cibulku, kterou jsme si nakrájeli najemno. Zakápneme šťávou z limetky, olejem, osolíme, opepříme a přidáme hořčici. Všechno promícháme a necháme uležet asi hodinu v lednici. Podáváme s topinkami potřené česnekem.
Ingredience
oloupané stroužky česneku na topinky
sůl, pepř
balzamikový ocet na ozdobu a dochucení
2 lžičky dijonské hořčice
1 ks limetky
1 lžíce olivového oleje
1 svazek jarní cibulky
500 g lososa bez kůže
Galerie
Autor
Eva
17. 01. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.