Vícezrnný chléb z domácí pekárny
Výborný a zdravý vícezrnný chléb, který si jednoduše připravíte pomocí domácí pekárny. Ovšem i pokud pekárnu nevlastníte, není vůbec problém si chléb upéct i doma v troubě.
Postup
- Suroviny do domácí pekárny vkládáme od tekutých po sypké. Program: základní, Velikost: větší, Stupeň propečení: tmavý
Ingredience
2 lžíce otrub
2 lžíce lněných semínek
3 lžíce slunečnicových semínek
2 a půl lžičky sušeného droždí
1 lžička cukru
2 lžíce oleje
2 lžičky soli
340 ml vody
270 g celozrnné pšeničné mouky
300 g chlebové mouky
200 g polohrubé mouky
2 lžíce otrub
2 lžíce lněných semínek
3 lžíce slunečnicových semínek
2 a půl lžičky sušeného droždí
1 lžička cukru
2 lžíce oleje
2 lžičky soli
340 ml vody
270 g celozrnné pšeničné mouky
300 g chlebové mouky
200 g polohrubé mouky
Galerie
Autor
Eva
08. 02. 2017
Hodnocení
Pro hlasování musíte být příhlášeni.