Bageta

Není nic doma připravit pečivo. Náš recept na domácí bagety je snadný. Pokud nevlastníte domácí pekárnu nedělejte si starosti. Tyto výborné bagety se dají připravit i bez ní.

Postup
  1. Do nádoby od pekárny dáme suroviny od tekutých po suché a zapneme program Těsto. Necháme pekárnu pracovat. Jakmile máme těsto hotové rozdělíme si jej na 3 části a vytvarujeme z nich bagety. Dáme na plech vyložený pečícím papírem a přikryjeme utěrkou. Necháme kynout ještě 40 minut. Bagety nahoře nařízneme a potřeme rozšlehaným vejcem s trochou mléka. Dáme do předem vyhřáté trouby péct na 200°C cca 15 minut.
Ingredience
rozšlehané vejce s trochou mléka na potření
1 balíček sušeného droždí
600 g hladké mouky
1 lžička cukru
1 lžička soli
1 lžička medu
300 ml vlažné vody
Galerie
Autor
Eva
17. 02. 2017

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.