Mini cheesecake
Klasický cheesecake dobře známe. A proč si také nepřipravit jeho zmenšenou variantu. Z této dávky si připravíte 12 ks mini cheesecake. K přípravě nám budou stačit pouze obyčejné košíčky na muffiny. Určitě si je brzo oblíbíte. Každý z hostů dostane svůj mini cheesecake a odpadá problematika krájení apod. Recept je opravdu snadný a výsledek velmi efektivní.
Postup
- Sušenky a máslo dáme do mixéru a rozmixujeme. Tím si připravíme základ pro mini cheesecake. Připravíme si košíčky na muffiny a do každého dáme část těsta. Pomocí lžíce přimáčkneme a uhladíme. Takto připravené košíčky dáme do lednice na 10 minut a mezitím si připravíme náplň.
- Náplň tvoří vejce, lučina, med, tvaroh. Všechno spojíme dohromady. Dáme na připravené rozdrcené sušenky a dáme péct na 150°C asi 15-20 minut. Necháme vychladnout. Po vychladnutí dáme mini cheesecake do lednice na 2 hodiny. Lépe se nám budou sundávat košíčky. Hotové cheesecake zdobíme ovocem či ovocným přelivem.
Ingredience
250 g polotučného tvarohu
2 ks vajec
6 lžic medu (lze použít i agáve sirup, javorový apod.)
360 g lučiny či jiného krémového sýru
80 g rozpuštěného másla
130 g světlých máslových bebe sušenek (či jiných)
250 g polotučného tvarohu
2 ks vajec
6 lžic medu (lze použít i agáve sirup, javorový apod.)
360 g lučiny či jiného krémového sýru
80 g rozpuštěného másla
130 g světlých máslových bebe sušenek (či jiných)
Galerie
Autor
01. 09. 2017
Hodnocení
Pro hlasování musíte být příhlášeni.