Hermelín pečený v toubě
Jste milovníky hermelínu? A už jste vyzkoušeli hermelín, který je pečený v troubě? Je opravdu výborný. K hermelínu podávejte různou bramborovou přílohu, ať už brambory, bramborovou kaši, hranolky, americké brambory. A nebo je výborný pouze se salátem. Určitě vyzkoušejte. Recept je rychlý, a zvládne ho opravdu každý.
Postup
- Z olivového oleje, prolisovaného česneku, soli, pepře, červené papriky si smícháme marinádu. Na alobal položíme hermelín a potřeme ho ze všech stran marinádou. Zabalíme. Poté jej ještě obalíme jedním alobalem. Takto připravené hermelíny dáme do trouby na 180°C na 20-25 minut. Přejeme dobrou chuť.
Ingredience
alobal
sůl, pepř
1 lžička červené papriky (lze použít i pálivou)
2 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
2 ks hermelínu
alobal
sůl, pepř
1 lžička červené papriky (lze použít i pálivou)
2 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
2 ks hermelínu
Galerie
Autor
Eva
13. 11. 2017
Hodnocení
Pro hlasování musíte být příhlášeni.