Hrnková bublanina s rybízem

Hrnková bublanina s rybízem...Není nad kyselo-sladkou kombinaci. Červený rybíz má na lidský organizmus mnoho pozitivních účinků. Posiluje imunitní systém díky vysokému obsahu vitamínu C. Chrání naše cévy, působí pozitivně na krevní tlak a chrání naše oči. Díky hrnkovému receptu budete mít vše hotové rychle a téměř bez práce.

Postup
  1. Mouku prosejeme společně s práškem do pečiva do větší mísy. Přisypeme oba cukry. Do suchých surovin postupně vmíchejte vejce, mléko a rozehřáté máslo. Vypracujeme hladké těsto. Nakonec přimícháme obraný a umytý rybíz. Menší hlubší plech vyložíme pečícím papírem a nebo vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Do plechu vlijeme připravené těsto a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180°C přibližně na 30 minut (dozlatova).
Ingredience
2 hrnky rybízu
1 hrnek krupicového cukru
1/2 hrnku másla
1 hrnek mléka
4 ks vejce
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
2 hrnky polohrubé mouky
Galerie
Autor
Eva
21. 09. 2016

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.