Celozrnná buchta s jablky a mrkví

Celozrnná buchta s jablky a mrkví..Luxusní kombinace jablek a mrkve, tato buchta se hodí na vydatnou svačinku. Určitě uspějete i u dětí, kde je problém dostat syrovou mrkev. Uvidíte, že buchta je velmi jemná a vláčná.

Postup
  1. V jedné míse si smícháme sypké suroviny spolu s oříšky. A v míse druhé mrkev, jablka, vodu, olej a jablečný ocet. Vše promícháme a přidáme k sypké směsi. Vše důkladně promícháme, vlijeme na vymazaný a vysypaný plech kokosem či vyložený pečícím papírem. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180°C cca 25 minut.
Ingredience
1 lžička jedlé sody
1 lžíce jablečného octa
2 lžíce mleté skořice
1/2 sáčku vanilkového pudinku v sáčku
500 g nastrouhané mrkve
500 g nastrouhaných jablek
1 hrnek vody
1/4 hrnku řepkového oleje
1/5 hrnku vlašských ořechu (lze použí, kterékoliv máte doma)
1/5 hrnku třinového cukru
2 hrnky špaldové celorznné mouky
Galerie
Autor
Eva
22. 09. 2016

Hodnocení

Pro hlasování musíte být příhlášeni.

Diskuze

Pro přispívání do diskuze musíte být přihlášení.