Recept na beránka, ke kterému je za potřebí pouze hrníček=250ml . Ušetříte čas vážením, díky tomu je hrnkový beránek rychle připraven.
Recept na beránka, ke kterému je za potřebí pouze hrníček=250ml . Ušetříte čas vážením, díky tomu je hrnkový beránek rychle připraven.
Zbylo Vám kuřecí maso z upečeného kuřete? A nevíte co s ním. Zkuste naše rizoto s kuřecím masem a máte připravený rychlý oběd.
Pokud máte přebytek jablek a opravdu už nevíte co s nimi, připravte si výborný linecký koláč s jablky. Příprava ač to tak nevypadá, není opravdu složitá. Těsto je křehké a náplň díky jablek šťavnatá.
Připravit si k obědu či večeři čínu z kuřecího masa, která chutná téměř jako z restaurace, není vůbec těžké. Kuřecí maso je výborné k přípravě minutkových jídel. Pokud potřebujete uvařit něco rychlého inspirujte se naší čínou z kuřecího masa. Kuřecí čínu můžete podávat jak s uvařenou rýží, tak třeba hranolky nebo čínskými nudlemi.
Krásně měkký syrovátkový chléb, který si připravíme jednoduše v domácí pekárně. V tomto receptu můžeme zužitkovat zbylou syrovátku, která nám odkapala při přípravě domácí lučiny. Určitě si pochutnáte.
Kdo by nemiloval zapečené brambory v troubě? Dá se využít téměř vše co najdete v lednici. Náš recept na zapečené brambory v troubě je s kuřecím masem a smetanou. Rychlé a syté jídlo.
Recept na langoše jako ze stánku si můžete připravit i doma. Jsou jednoduché a díky jogurtu krásně vláčné. Určitě stojí za vyzkoušení.
Oblíbené langoše jsou připravovány většinou z kynutého těsta. Pocházejí z Maďarska. Toto jednoduché a levné jídlo si můžete připravit kdykoliv. Recept na langoše není nijak složitý. Pokud máte domácí pekárnu, máte připraveno téměř bez práce.
Tatarák z lososa je to pravé pro milovníky ryb. Stejně jako klasický tatarák podáváme tatarák z lososa s opečenou topinkou a česnekem.
Někdo ho miluje a někdo se ho bojí z důvodu nákazy. Ať už je to tak či onak. Pokud si vybereme maso z kvalitních zdrojů nemusíme se obávat. Tatarák je velmi oblíbenou pochoutkou na různých oslavách, svatbách či si ho můžete připravit jen tak sami doma. Receptů na tatarák existuje řada, každý si ji může upravit podle své chuti. Tatarák podáváme s opečenou topinkou a pořádnou dávkou česneku.